web tracking

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΔΙΑΙΤΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΟΡΕΞΙΑ

Θυμαμαι οτι, οταν ημουν μικροτερη ημουν υπερβαρη. Μου ελεγαν οι γονεις μου'γιατι κοριτσακι μου εχεις βαλθει να καταστρεψεις αυτο το σωμα?'ΕΕΕ το εβαλα μια μερα στοχο και τα 'χασα.
Ομως κατι υποθετικοι μου φιλοι απο το κακο τους με ελεγαν χοντρη για να στεναχωριεμαι,γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι ειχα αδυνατισει.Μια μερα τσαντιστηκα και δεν ετρωγα τιποτα. 3μερες αργοτερα λιποθυμισα στο σχολειο μου,οσοι το εμαθαν με ειπαν τρελη (δεν ειχαν και αδικο).
Λιγο καιρο μετα που το σκεφτομουν καταλαβα οτι το εκαναν απο το κακο τους επειδη ηταν κοντοχοντροι.
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΨΑΡΟΝΕΤΕ!

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ολοι οι ανθρωποι περιμενουν με ανηπομονησια το καλοκαιπι. Μπανια, ηλιοθεραπεια, ψωνια, διακοπες! Εγω για ενα πραγμα ανηπομονω, να παω διακοπες και να συναντησω την ξαδερφουλα μου και τον ξαδερφουλι μου.Τους βλεπω δυο φορες το χρονο μονο για αυτο μου λειπουν τοσο.
Oταν πηγαμε το Πασχα εκει, ημουν σχεδον καθε μερα με την ξαδερφη μου. Πηγαιναμε κατα το βραδακι για μια βολτα στο λιμανι και μετα καθομασταν σε μια καφεταιρεια.
Φετος δεν πιστευω οτι θα ειναι και πολυ διαφορετικα. Πρωτη φορα ειμαι τοσο ενθουσιασμενη που θα παω στο νησι. Εκτος απο βολτες σκοπευω να φαω και μερικες σαβουρες. Μην νομιζετε οτι τα τρελαθηκα απλος πηρα ROLLEY SKATES.
Ουαου εγω θα περασω τελεια ελπιζω και εσεις!

Υ.Γ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
ΚΑΛΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
KLIOULA

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αυτη η χρονια δεν ηταν ευκολη ουτε για μενα ουτε για τους φιλους μου. Στην αρχη της νεας χρονιας επρεπε να διαλυσουμε την παλια μας ομαδα και να την αναδημιουργησουμε με νεα παιδια , αφου ειδη ειχαμε πολλες απολιες απο περισυ.

Το μεγαλο λαθος που καναμε ηταν οτι τα καινουργια παιδια που βαλαμε στην ομαδα μας καταφεραν να την ξαναδιαλυσουν. Εγω και ο καλητερος μου φιλος προσπαθησαμε να διωξουμε τα παιδια αυτα απο την ομαδα αλλα δεν ηταν πολυ καλη ιδεα.

Αυτο εφερε ως αποτελεσμα εγω με τον καλητερο μου φιλο να τσακοθουμε και να μην μιλαμε ποια. Ακομη και σημερα μετα απο τοσο καιρο ειμαστε ετσι και τι καταφεραμε απο ολα αυτα?Αυτο μπορω να το απαντησω, καταφεραμε να 'σκοτωσουμε' μια φιλια 10 χρονων.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.